5 Restaurante din Brasov pe care sa le incerci

Orașul de la poalele Tâmpei oferă o gamă largă de activități, trasee turistice sau montane, precum și multe opțiuni când vine vorba de restaurante.

Ți-am pregătit un top 5 al restaurantelor din Brașov , ce se regăsesc pe platforma merg.ro, pe care trebuie să le încerci. Simplifică procesul de selecție și rezervă-ți masa la restaurantul preferat.

 

  1. Addiction the Ranch

           Restaurantul este poziționat pe strada Lungă, la 5 minute de mers pe jos din Livada Poștei (la intersecția dintre Strada De Mijloc și Strada Lungă). Specialitatea acestui restaurant este europeană modernă, însemnând un meniu diversificat și variante multiple pentru tine. Bucură-te de o masă fără griji! Locația dispune de o terasă generoasă și de spațierea necesară pentru contextul epidemiologic actual.

Restaurantul își așteaptă clienții în fiecare zi de la ora 12:00 cu preparate proaspete și delicioase. Prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Poți rezerva o masă online de aici.

 

  1. Wagner’s Loft 

            Restaurant tematic aflat în piața Enescu din Brașov, piațetă care îți oferă o oază de liniște chiar în centrul orașului. Perfectă pentru o cină sau un prânz. Restaurantul dispune de o terasă pe timp de primăvară – toamnă. Locația recomandă să încerci preparatele din carne, cum ar fi un T-bone preparat fix ca la carte. De nelipsit?  O sticlă de vin din soiurile cele mai alese.

Ușile se deschid de la ora 12:00 și se închid la ora 23:00. Prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Poți rezerva o masă online de aici.

 

  1. Next Door

             Restaurantul cu numarul 3 este pentru persoanele care iubesc o porție de coaste de porc în sos barbeque. Locația este plasată tot în piața Enescu și dispune de o terasă pe timp de primăvară- toamnă. Cum am menționat la început, cel mai faimos dish și cel pe care este obligatoriu de delicios să îl încercați: coastele în sos BBQ!

Restaurantul își așteaptă clienții zilnic de la orele 11:00 până la ora 23:00. Prețurile din locație sunt pentru toate buzunarele.  

Poți rezerva o masă online de aici.

 

  1. Pilvax 

             Se știe că într-un restaurant unguresc se mănâncă bine, iar Pilvax nu face excepție de la acest zvon! Preparatele sunt home-made și respectă rețetele autentice ungurești. Poți gusta câteva dintre mândriile tradiționale ungurești precum gulașul sau tocana, dar te încurajăm să încerci și din celelalte preparate. Sunt la fel de gustoase!Locația dispune de o terasă proprie ce oferă o vedere către Strada Republicii dar și spre Tâmpa.

Restaurantul se deschide zilnic de la ora 08:00 și se închide la ora 22:00. Prețurile din locație sunt pentru toate buzunarele.

Poți rezerva o masă online de aici.

 

  1. Mediterra Brașov 

            Cine a spus că trebuie să mergi până la Marea Mediterană pentru a te bucura de o porție de creveți? Restaurantul este unul cu tematică mediteraneană, ceea ce aduce mai aproape de pofticioși deliciile preparate pe malul Greciei. Promisiunea restaurantului: „Simplu, dar nu banal. Gustos, dar și sănătos.” Locația dispune de o terasă pe timp de primăvară – toamnă și își așteaptă zilnic clienții de la ora 08:00 până la ora 23:00. Prețurile sunt pentru buzunarul oricui.

Poți rezerva o masă online de aici.

 

Acestea sunt recomandările noastre pentru această perioadă!

Îți urăm poftă bună!

Echipa merg.ro

Related Posts